Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Diamandian rautatie

 

Jotta rautatie ei jäisi tyystin mielenkiintoisten reittien varjoon, junassakin on omat tehtävänsä sekä oma kioski, josta saatavia tuotteita ei voi saada mistään muualta Diamandiasta.

 

Kioski

Nämä tavarat täytyy ostaa itse tarinan luvussa, muuten niitä tai niiden ominaisuuksia ei voi hyödyntää. Beam-hyökkäyksiä opettavat herkut voidaan syöttää mille pokémonille tahansa, häröjä kombinaatioita siis luvassa!

Enigma Berry 80 L Nostaa pokémonin tarkkuutta, merkintä otuksen profiiliin
Pullovesi 40 L Opettaa liikkeen Bubble Beam
Limppari 40 L Opettaa liikkeen Charge Beam
Mansikkahillo 40 L Opettaa liikkeen Hyper Beam
Ramune 40 L Opettaa liikkeen Aurora Beam
Hunaja 40 L Opettaa liikkeen Signal Beam
Vihreä tee 40 L Opettaa liikkeen Psybeam
Marjamehu 40 L Opettaa liikkeen Solar Beam
MooMoo Milk 50 L Onnellisuus +5

 

Tehtävää:

Kukin täti saa suorittaa kunkin tehtävän vain kerran, et voi saada palkkiota kahta kertaa samasta aiheesta. Yhdellä junamatkalla voi suorittaa vain yhden tehtävän, ettei nyt liian tapahtuman täyteistä matkaa tule.

 

Fine Dining. Syö junan hienossa ravintolassa tiimisi kanssa. Suunnittele mahdollisimman överit annokset, ruokaporno on suositeltavaa. Älä unohda alkupalaa, viinejä ja jälkiruokaa!

Palkkioksi saat harvinaisen valkoisen huilun, joka tuplaa tarinasta saamasi onnellisuuspisteet (kokonaisarvioiden jälkeen) kolmen seuraavan tarinan ajan. (By Nami.)

 

Murha raiteilla. Nyt vedetään ihan kunnolla Agatha Christieksi! Junassa tapahtuu erittäin brutaali murha, olet keskellä tapahtumia, kaaos ja paniikki alkavat velloa matkustajien päässä, juna on pysähtynyt keskelle korpea... selvitä, kuka on kaiken takana! Totuus voi sykähdyttää.

Palkkioksi tehtävästä irtoaa sininen huilu, jolla tuplaat pokémoniesi tarinapalkkioksi saamat levelit (kokonaisarvion keskiarvon pohjalta) kolmen tarinan ajan. (By Nami.)

 

Varkaita. Huomiosi herpaantuu hetkeksi ja joku käy tyhjentämässä taskusi. Et kuitenkaan aio päästää varasta helpolla, vaan lähdet perään. Varas saattaa yrittää paeta tai piiloutua sulautumalla muiden matkustajien joukkoon, tehtäväsi on paikantaa hänet ja ottaa takaisin omaisuutesi... joko hyvällä tai sitten pahalla.

Palkkioksi saat keltaisen huilun, joka tuplaa tarinoista saamasi rahamäärän (kokonaisarvioiden jälkeen) kolmen tarinan ajan. (By Shinku.)

 

Kapakkatappelu. Kyllä, luit aivan oikein. Joudut osaksi kapakkatappelua vieraillessasi ravintolavaunussa. Eräs hieman kyseenalaisia aineita nauttinut henkilö tulee haastamaan riitaa kanssasi. Päädyt joko pokémonotteluun tai käsirysyyn tämän henkilön kanssa - päätät itse kumpaan.

Palkinnoksi kapakkatappelusta saat punaisen huilun, jolla saat -50% alennuksen kolmesta kaupan tavarasta. Punaisen huilun tarjoukset on käytettävä yhden kauppareissun aikana, eli kaikki alennustavarat on ostettava samassa viestissä. (By Miwa, palkinto by Nami.)

 

Matkusta pummilla. ”Joku toinen maksaa asioista, jotka toinen saa ilmaiseksi." Jos kerrot tarinassasi livahtavasi junaan ilman lippua ja välttelevän mieluusti konduktööriäkin, pääset matkustamaan haluamaasi kohteeseen kuluitta (varmista kuitenkin, että sinulla on huonon tuurin käydessä kuitenkin lippurahaa profiilissasi).

Palkkioksi saat paitsi ilmaisen junamatkan, myös TM Thiefin! (By Chao.)

 

Minne minä jouduin? Nouset normaalisti junaan ja aiot kulkea kahden vierekkäisen kaupungin välin (maksat siis 10 lanttia). Kuitenkin nukahdat tai et ole muuten vain perillä ajasta ja paikasta, niin päädyt kauemmas kuin sinun piti! Kohde arvotaan vastauksena tätikirjan viestiin, jossa ilmoitat tekeväsi tehtävän. Arvonnassa huomioidaan suunta, mihin olet junalla menossa, sekä tietenkin kohde on sellainen paikka, jossa on rautatieasema.

Palkkio on yksinkertaisesti halvempi matka kauemmaksi. Saat myös valita yhden junan kioskin tuotteista puoleen hintaan. (By Nami.)

 

Autiovaunut. Astut jälleen junaan, mutta vaunujen nytkähtäessä liikkeelle tajuat, ettei junassa ole sinua ja tiimiäsi lukuun ottamatta ristin sielua.. onko edes kuljettajaa?! Ota asiasta selvää!

Palkkioksi tehtävän suorittamisesta saat mustan huilun, jolla on kolme käyttökertaa. Soita huilua valitsemallesi pokémonille, niin se oppii seuraavan learnsetin mukaisen hyökkäyksen välittömästi. (By Nami).

 

©2019 Tätikerho - suntuubi.com