Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirjoitushaaste

 

Sen piti olla kolmen, sitten kuuden kuukauden kirjoitushaaste, mut... lol saatana. Vaihtuu aina joskus.

Då och då yksi täti antaa joukkiolle kirjoitushaasteen, esimerkiksi "Kirjoita halloween-aiheinen tarina". Jokainen, joka raapii tehtävänannon mukaisen luvun aiheesta, saa ennaltamääritellyn palkkion. Palkkion saa tosin vain, jos tarinan arvostelijat hyväksyvät haasteen suoritetuksi. Haasteen antanut täti voi osallistua itsekin haasteeseen.

Haasteen voi suorittaa 1–3 luvussa. Jos päätät suorittaa sen useammassa kuin yhdessä, jokaisen luvun pitää olla kirjoitettu aikarajan sisällä. Profiiliin tulee merkintä suoritetuista haasteista, ihan vaan koska jee. Haasteilla on omat medalit, jotka näyttävät pelien ribboneilta. Haasteen asettaja päättää, millaisen ribbonin laittaa palkkioksi.

Sama täti ei voi antaa haastetta kahtena kertana peräkkäin. Seuraavan haasteen antaja arvotaan, mikäli ilmoittautuneita on useita. Ilmoittaudu alle, jos haluat heittää nextin tarinatehtävän!

Seuraava haaste: Kristus, Jeesus, Mooses

 

Nykyinen haaste 1.7.2018 – ?:

The End.

 

Haasteen antaja: Velho

Haasteen sisältö:

Aurora kuoli, tädit eivät. Ensimmäinen kirjoitushaaste alkaa lopulla! Tavoitteena on käsitellä tarinassa asiaa, joka vaikuttaa, näyttää tai tuntuu päättävän päähenkilön matkan ennen kuin se on ehtinyt kunnolla alkaakaan.

 

Esimerkkejä teemaan sopivista aihepiireistä, joista kirjoittamalla voit toteuttaaa haasteen:

1) Konkreettinen maailmanloppu. Ihmis- ja mahdollisesti myös pokémonkunta on tuhon partaalla. Taustalla voi olla vaikkapa tulivuoren purkautuminen tai pokémonit zombeiksi muuttava virus. Jöpötysmatskua velholle, muttei ehkä kaikkein soveltuvin aihe loppusaagaa ajatellen. Maltillisempi linja sopii myös, eli voi kirjoittaa isosta maanjäristyksestä tai tsunamista. Tärkeintä, että kuvailee suurta tuhoa ja sen seurauksia!

2) Lopun ajat ovat käsillä? Kirjoita tarinassa hengellisestä lahkosta, joka uskoo maailmanlopun tapahtuvan ajankohtana X, syystä Y (mielellään joku poksuihin liittyvä!). Kerro, mitä tuona päivänä tapahtuu! 

3) Traaginen tai muutoin sykähdyttävä tapahtuma tarinassa, joka vaikuttaa merkittävästi päähahmon elämään. Esimerkiksi ko. tyypin itsemurha (???), läheisen kuolema tai muuta mukavaa.

4) Ihan v*tun v*ttumainen vittusaatanaperkelepäi. Kaikki menee mönkään, ihan KAIKKI. Kerro tarinassa vähintään kolmesta vastoinkäymisestä, jotka nakertavat päähahmon psyykettä ja motia siinä määrin, että katolta heittäytyminen tuntuu päivän päätteeksi harvinaisen houkuttelevalta asialta.

5) Tarinan keskiössä on jokin tuhoon tai pahaenteisyyteen liittyvä pokémon. Tarinassa on myös käsiteltävä näitä pokémoniin yhdistettyjä piirteitä ja ominaisuuksia. Ei siis riitä, että kerrot ottelevasi Absolia vastaan, vaan pokémonin ilmestymisen on enteiltävä katastrofia. 

Haasteeseen hyväksyttäviä pokémonlajeja ovat Gyarados, Absol, Murkrow, Houndoom, Hydreigon, Yveltal ja Giratina. Jos mieleesi tulee joku muu aiheeseen mahdollisesti sopiva pokémon, keskustele tästä ensin muiden tätien kanssa.

 

Palkkio: 50-70 lanttia + vapaavalintainen pehmolelu +

Osallistuneet: -

 

Menneet haasteet:

-

©2019 Tätikerho - suntuubi.com