Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Niva

 

Lukuja: 1
Viimeisin luku: 23.07.2018
Hoitosivu: Corundum
Pokémonlupia: ei
Rahatilanne: 67 lanttia
Tiimin keskitaso: 6
Kartalla: Amethyst City
Vuodenaika tarinassa: Kesä


Tavarat: -

Salimerkit: -

Suoritetut haasteet: -

Hahmo


Nimi: Steven MacLeod
Sukupuoli: mies
Ikä: 37
Horoskooppi: leijona
Persoona: ESTP-A (yrittäjä)


Hahmon taustat:

Steven MacLeod on Ironwell Companyn johtokunnan jäsen. Vaikka mies saattaakin pahimmillaan olla rasittava mulkero, kukaan ei voi kiistää, etteikö hän tekisi töitään hyvin. Hän valmistui Lazuliten yliopiston hallintotieteiden laitokselta, ja työelämään päästyään kohosi nopeasti ja aggressiivisesti Ironwellin johtoportaita ylöspäin. 

Hän nauttii vaikutusvallastaan, mutta pelkää kasvojensa ja asemansa menettämistä. Mitä Steven MacLeod olisi ilman sosiaalista statustaan ja uraansa? Mies voi vaikuttaa yliolkaiselta, mutta typerys hän ei ole. Steven tiedostaa, ettei ole erityisen rakastettu persoona, ja että moni toivoisi hänen painuvan sinne, missä pippuri kasvaa. 

Steven on eronnut vuosia sitten. Hän välitti vaimostaan aidosti, mutta perhe-elämä ei tahtonut luonnistua urakeskeiseltä pintaliitäjältä. Niinpä Steven tuli jätetyksi, mutta asiaan perehtymättömille mies väittää mieluusti päin vastoin. Avioliitosta siunaantui yksi lapsi. Steven on ollut varsin etäinen isähahmo ja tiedostaa itsekin, ettei ole osannut olla se ihanteellisin isukki. Viime aikoina mies onkin yrittänyt parantaa suhdettaan tyttäreensä - laihoin tuloksin.

Luonne:

Steven tunnetaan sukkelasanaisena ja mielipiteitä jakavana persoonana. Nenäkkäät vitsit joko naurattavat tai närkästyttävät. Hän on kunnianhimoinen, mutta nopeiden hyötyjen ja nautintojen tavoittelija. Mies toimiikin ennemmin nopeatempoisesti kuin pitkäjänteisesti. 

Stevenillä on suuri, mutta helposti naarmuuntuva ego. Mies ottaa asiat helposti itseensä ja hänen on hankala niellä, jos asiat eivät suju hänen suunnitelmiensa mukaan. Röyhkeän pinnan alla on paljon epävarmuutta ja tarvetta tulla tunnustetuksi. Ylempiään Steven kohtelee hurskastellen, mutta vähäisemmässä asemassa olevat saavat sietää miehen oikkuja. Tarvittaessa hän on valmis ajamaan omia etujaan muiden kustannuksella, ja erityisen tukalassa tilanteessa hän saattaa näyttää pelkurimaisia piirteitä.

Mies viihtyy elitistisissä kuppikunnissa, mutta hänellä on vähän todellisia ystäviä. Lasinkallistelu- ja naisseuraa riittää siitäkin edestä, ja vapaa-ajallaan Stevenin löytää todennäköisimmin coktailbaarin räkäisimmin nauravasta pöytäseurueesta.

 

Tiimi (1/10)

 

"Pentu" (Gaissa), Rockruff.

Laji: Rockruff
Tyyppi: 
Level: 6
Onnellisuus:  (1/50)
Saatu tasolla: 5
Ensiesiintyminen: luku 1

Adamant nature (Attack+, Sp.Attack-). Likes to run. (Speed).
Likes spicy food.

Attack 75 > Speed 65 > HP 45 >  Sp.Defense/Defense 40 > Sp. Attack 20

Luonne: Gaissa on optimistinen pieni pentu, jolla on vankka luotto omiin kykyihinsä. Se uskoo vahvasti, että jos on tarpeeksi peräänantamaton ja sinnikäs, saa lopulta saa haluamansa. Rockruff onkin tomera, joskin hyväuskoinen idealisti. 

Vikkelä otuksen piirteisiin kuuluvat avoimuus ja suoruus - aina töykeyteen asti. Gaissan tilannetaju on kankeaa, ja se saakin olla usein pyytelemässä anteeksi tahattomasti aiheuttamaansa mielipahaa.

Hyökkäykset: Tackle, Leer, Sand Attack

Erikoishyökkäykset:  -

Esineet: -

Muuta:

Aloituspokémon.
Erikoisuutena vihreät silmät.

Ability: Vital Spirit (Estää nukahtamisen ottelussa.)

Kehitys: lvl 25 --> 

©2019 Tätikerho - suntuubi.com