Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sheila

 

Lukuja: 0
Viimeisin luku: 00.00.0000
Hoitosivu: Sheiluri
Pokémonlupia: ei
Rahatilanne: 20 lanttia
Tiimin keskitaso: 5
Kartalla: Lazulite City
Vuodenaika tarinassa:

Tavarat: -

Salimerkit: -

Suoritetut haasteet: -

Hahmo


Nimi: Seraphine, kutsunimi Sera
Sukupuoli: tyttö
Ikä: 18
Horoskooppi: neitsyt (3.9)
Persoona: ENTJ-A (Päällikkö)


Hahmon taustat:
Seran perhe on alunperin kotoisin Rubillite Townista, jossa tyttö asuikin perheensä kanssa 12-vuotiaaksi asti. Kaikki muuttui kun Seran isä voitti lotossa suurimman pääpalkinnon vuosiin. Perhe pakkasi laukkunsa nopeasti ja suuntasi kohti luksuselämää vilisevään Amethyst Cityyn.

Rahan loppumisestakaan ei tullut enää ongelma sen jälkeen kun Seran äiti palkattiin suositun muotitalon markkinointipäälliköksi. Seraa ei koskaan ole haitannut rahan määrä, limusiineissa istuminen tai "muurien sisäpuolella" oleskelu, hän toden totta nauttii asemastaan.

Perheeseen kuuluu isä Theo, äiti Catharina ja Seran kaksoissisar Sabine, niin ja tietysti Rhyhorn nimeltään Trina joka on kuulunut perheeseen Amethyst Cityyn muuttamisen jälkeen.

Luonne:

Sera on aina ollut hieman "snobimainen" luonteeltaan vaikkei alunperin syntynytkään rikkauksien ympärille. Nenäkkäällä neidillä on usein korkeat tavoitteet, jotka toteutetaan hinnalla millä hyvänsä. Tylsät hetket eivät kuulu hänen aikatauluunsa, vaan kokoajan täytyy olla jokin syy jatkaa hierarkiassa yhä korkeammalle ja korkeammalle. Hänellä on tapana olla hyvin sarkastinen ja todistella paremmuuttaan, mikäli hänellä on syytä sille. Sera tykkääkin nähdä erilaisia reaktiota muissa liittyen hänen käytökseensä.

Tietysti Sera osaa olla lempeämpi, mutta käyttäytyy vain ja ainoastaan ystävällisesti perhettään kohtaan, sillä ei koskaan tavannut ketään muuta josta hän välittäisi niin paljon. Kenties neidin olisikin aika tutustua hieman uusiin ihmisiin?

 

Tiimi (1/10)

 

Trina, Rhyhorn.

Laji: Rhyhorn
Tyyppi:
Level: 5
Onnellisuus:  (0/50)
Saatu tasolla: 5
Ensiesiintyminen: luku 1

Calm nature (sp.def+, attack-). Good endurance (defense).
Likes dry food.

Rauhallinen kivisarvikuono, joka tottelee Seraa kirjaimellisesti. Se tekee valintansa huolella, eikä hyökkää kuin vasta käskettäessä. Trina on hieman isokokoisempi Rhyhorn kuin muut lajitoverinsa, jonka takia se on tottunut kantamaan Seraa selässään hitaasti, mutta varmasti.

Defense 100 > HP 80 > Attack 75 > Sp. Defense 40 > Sp. Attack 30 > Speed 25

Hyökkäykset: Horn Attack, Tail Whip, Fury Attack

Erikoishyökkäykset: -

Esineet: -

Muuta:

Aloituspokémon.

Ability: Lightningrod (ei ota vahinkoa sähkötyypin hyökkäyksistä, pokemonin Sp. Attack nousee yhden tason verran)

Kehitys: Lv 42 ->

 

©2019 Tätikerho - suntuubi.com