Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tietoa sivusta

 

Nimi: Tätikerho
Sivutila luotu: 23.5.2018
Avattu: 14.06.2018
Ylläpito: Nami, Miwa, Niva, Sheila, Shinku, Chao & Benél (myös Chidori!)
Sivuston tyyppi: Wnb-pokémonhoitola, jonne ei edes voi liittyä :-)

 

Historia ja taustat

Olipa kerran Chidori-nimisen velhon ylläpitämä Pokémonhoitola Aurora, joka oli keskuudessamme vuosina 2013 – 2018. Ylläpito-kohdassa listatut henkilöt roikkuvat kauan Auroran listoilla, tutustuivat toisiinsa ja lukivat toistensa tarinoita. Kun Aurora lopetti eräänä toukokuisena päivänä 2018, me emme jääneet tuleen makaamaan, vaan perustimme uudenlaisen kirjoitusprojektin eli Tätikerhon. Chidoria pyydettiin mukaan alusta alkaen, ja velho suostui. :3

Tätikerhoon ei voi liittyä. Sivuston tarkoitus on olla yksinkertainen, pokémonhoitolamainen projekti muutamalle nörtille, jotka edelleen haluavat kirjoittaa pokémontarinoita. Koska hoitolatarjonta Auroran lopettamishetkellä ei palvellut tätien tarpeita, päätimme rakentaa luotettavamman pohjan tarinoinnille. Tunnemme jo toisemme ja olemme osoittaneet sitoutuneisuutta tarinointiin jo Auroran puolella.

Sivusto ei ole varsinainen pokémonhoitola, vaan ainoastaan tarjoaa maailman ja puitteet meidän seitsemän pokémontarinoille. Siksi täältä ei löydy mitään erityisominaisuuksia, esimerkiksi ammattitehtäviä, koska haluamme pitää arvostelun ja ylläpidon vaivattomana joka tätskälle! Lisäksi, Suuren ja Mahtavan Auroran muistoa kunnioittaen, emme halua matkia emäpaikastamme mitään.

 

©2019 Tätikerho - suntuubi.com