Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tätikerhon yleinen vieraskirja kaikille vieraille. Käytöstavat on vähän yliarvostettuja, mutta spammi ei oo kivaa. Mainostajille on tiedossa kitkerä vastavierailu. :-)

 

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: nikita

13.01.2019 14:51
uu on khyl nätti ulkka täällä :D ja kiva idea! kiitti benel ku näytit tän kauneuden hehe

Vastaus:

Leiska on söpö, vaikka sen koodaus on alkanut viime aikoina vähän falskata. :3 Söpöydestä kiitos Chaolle, joka väänsi kuvan. Kiva, kun kävit kylässä!

- Nami

Nimi: Dahaka

01.12.2018 20:47
Jos olisit salipäälikkö niin minkä tyypin sali se olisi ja olisiko siinä mitään teemaa? Esim Mun haluama olisi 'Hykätty Öljynporaulautta' myrkkysalina. Välivastuksilla on Ghastly,Grimer, Qwilfish ja Koffing. Mulla taas on Tentacruel,(tavallinen)Muk ja Alolan Muk. Palkinnoksi saat sitten Öljymerkin, mustan pisaran muotoisen merkin.

Vastaus:

Tähän saa muutkin tätiset vastata, jos joku jaksaa/haluaa. :D

Nami: Öööö, mulla olisi varmaan Electric-tyypin sali? Esimerkiksi voimalaitos tai joku moderni toimisto. Välivastuksista en tiiä, varmaan jotain orjalapsia. Mulla olisi Plusle, Minun, Jolteon ja Raichu. :-) Ja ehk semmonen homohtava pinku Ampharos.

Miwa: Öö mä valitsisin vesisalin, mut koska tein tänne jo sellaisen, mennään nyt normal-tyypin salilla :'3 Sali olis sellainen löytöeläin.. ei ku pokémontalo, missä huolletaan hylättyjä pokémoneja. Välivastukset olisi vapaa-ehtoisia tyyppejä, joille ei edes makseta palkkaa siitä että ne käy ruokkimassa näitä otuksia. Salin yksinvaltias päälliköllä olisi Persian, Delcatty, Jigglypuffi, Snorlax ja Mega Lopunny. Lisäksi tällä salilla on portin vartijana (muttei ottelijana) vittumainen Nidorino jonka nimi on Herra Piikkinen.

Shinku: Ötökkäsali, salin teemana on suomen kesä. Semmonen nätti järvimaisema, paitsi että on helvetin kylmä ja kaiuttimista kuuluu nonstoppina hyttysen ininää. Välivastukset on kännissä eikä ne edes haluais otella, mutta niiden juomassa on ampiainen :( toisella on vespiquen ja toisella beedrill. Itse salipäällikkö tietenkin juo viinat ampiaisineen päivineen, koska lisäprotskuahan se vaan on. Sillä on tiimissä buzzwole ja mega beedrill.

Nimi: Shizue

26.07.2018 19:50
Tulen aina tänne Nivan piirakan tuoksun perässä <3

Vastaus:

Ettet vain löytänyt tänne sen avulla alunperinkin? >:)

- Niva

Nimi: Shizue

23.07.2018 23:53
Pöö! Mitä kuuluu? Käytetty kortsu täällä. Satuin löytämään tieni tänne. Jumalauta miten uljasta. Peniskielto on paras. Paljon kaljaa Chidorille, muille viinaa. <3

Vastaus:

Hoplaa! Täällä meissä vielä henki pihisee, tai oikeastaan korisee näillä keleillä. Uljauden määrä on suorastaan eeppinen. Holistit kiittävät <3 Tuu visiitille toistekin!

- Niva

Nimi: asd

11.06.2018 15:20
tää on nii kaunista :'(

Vastaus:

Nii on!

(Korkkasit sitte viekkuneitsyyden!! :3)

- Nami

©2019 Tätikerho - suntuubi.com