Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Chao

 

Lukuja: 2
Viimeisin luku: 9.2.2019
Hoitosivu: Chaon hoitosivut
Arvostelut: Chaokirjaan
Pokémonlupia: 1
Rahatilanne: 98 lanttia
Tiimin keskitaso: 7
Kartalla: Lazulite City
Vuodenaika tarinassa: alkusyksy

Tavarat:  

Salimerkit: -

Suoritetut haasteet: -

Hahmo

 

Nimi: Miria Ljenoff
Sukupuoli: tyttö
Ikä: 14
Horoskooppi: kalat?
Persoona: INFP-T (sovittelija)


Hahmon taustat:

Miria syntyi hyvin tyypilliseen kalastajaperheeseen Topez Townissa vanhempiensa esikoiseksi, ja muutamisen vuotta sen jälkeen perhettä siunattiin myös pojalla. Poika kuitenkin traagisesti menehtyi jo ennen tarinan alkua. Perhe ei täysin toipunut menetyksestä ja tuntui syyttävän tapahtuneesta Miriaa, mikä vaikutti tyttäreen hyvin kielteisellä tavalla. Tytöstä kasvoi melko varautunut mutta hiljainen nuori nainen, jolla on hieman taipumusta perfektionismiin.

Kun Miria tutustui koulunsa opettajaan paremmin, hän tunsi pitkästä aikaa yhteneväisyyttä toiseen ihmiseen ja hän uskonee rakastuneensa tuohon mieheen ikäerosta huolimatta. Pian pikkukaupungissa alkoi arvatenkin liikkumaan epämiellyttäviä juoruja, ja tuosta syystä koulu suljettin eikä Miria ole häntä sen koommin nähnyt.

Luonne:

Mirian todellinen luonne ei usein tule esiin, sillä hän on sattuneista syistä hyvin arka ja mieluiten välttelee ihmisiä. Hänellä on suuri tarve miellyttää muita, mutta usein epäonnistuu syystä tai toisesta – siispä hän kuvittelee saaavansa kaikkien vihat niskaansa heti kun vain naamaansa näyttää. Sosiaalisissa tilanteissa Mirian sählääminen on sivullisen näkökulmasta lähinnä surkuhupaisaa säätämistä tytön änkytyksine ja kömpelöine liikkeineen.

Sisimmässään Miria on todella intohimoinen monessakin suhteessa. Hän on tukahdutettu idealisti ja toimija, jolla riittäisi paloa enemmän kuin tarpeeksi, kunhan hän vain uskaltautuisi yrittämään hieman kovemmin.

 

Tiimi (1/10)

 

Tanpopo, Espurr.

Laji: Espurr
Tyyppi:
Level: 7
Onnellisuus: (4/50)
Saatu tasolla: 5
Ensiesiintyminen: 25.6.2018, luku 1

Gentle nature (sp.def+, defense-).  Thoroughly cunning (sp. attack).
Likes bitter food.

Tanpopo on pääpiirteisesti hyväntahtoinen otus, mutta harmillisen laiska ja saamaton. Se usein kieroilee ikävät tai vaivaloisemmat hommat muille ja keskittyy mieluummin omiin turhanpäiväisiin juttuihinsa (kuten kukkiin).

Sp. Defense 70 > Sp. Attack/Speed 68 > HP 62 > Attack 48 > Defense 44

Hyökkäykset: Scratch, Leer, Covet

Erikoishyökkäykset: -

Esineet: -

Muuta:

Aloituspokémon.

Ability: Keen Eye (estää pokémonin tarkkuuden alenemisen)

Kehitys: Lv. 25 ->

 

©2019 Tätikerho - suntuubi.com