Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Benél

Lukuja: 4
Viimeisin luku: 16.03.2019
Hoitosivu: Benél's Mad House
Pokémonlupia: ei
Rahatilanne: 132 lanttia
Tiimin keskitaso: 7,75
Kartalla: Topaz Town
Vuodenaika tarinassa: alkukesä

Tavarat:

Salimerkit: -

Suoritetut haasteet: -

Hahmo

Nimi: Nino
Sukupuoli: Poika
Ikä: 17
Horoskooppi: kauris, syntynyt 13.1.
Persoona: ISFJ-T (Puolustaja)

Hahmon taustat: 

Ninon vanhemmat ovat alunperin kotoisin Kalosista, mutta jo ennen pojan syntymää nämä muuttivat Diamandiaan, Lazulite Cityn kaukaisimmille reunoille. Siellä perhe eleli vuosia melko rauhallisesti, eikä erityisen suurta horjumista rauhaan tullut edes silloin, kun 11-vuotias Nino sai pikkusiskon, Léan.

Muutos tähän kuitenkin tapahtui loppukeväästä ennen kuin Léa oli ehtinyt kuutta täyttää. Perheen talo ja suurin osa omaisuudesta paloi maan tasalle. Perheen lapset selviytyivät tulipalosta, koska se tapahtui molempien ollessa koulussa, eikä vanhemmista löydetty jäljen jälkeä. Ninon ystävä onnistui järjestämään sisaruskaksikolle väliaikaisen asunnon vanhempiensa omistamasta kerrostalosta, mutta pikkuhiljaa jatkuva vieraanvaraisuus alkaa puuduttaa...

Luonne: 

Ninosta ei välttämättä saa heti alkuun parasta mahdollista kuvaa, jos saa minkäänlaista kuvaa ollenkaan. Vieraita kohtaan hän pyrkii kyllä suhtautumaan rauhallisen ystävällisesti, mutta mukana on aina tietty kylmänviileä jäykkyys. Se saakin hänet usein vaikuttamaan jopa tylsältä ja ehkä hiukan tyhjältäkin. No, mahdollisimman neutraaliin kuvaan Nino yleensä haluaakin itsestään jättää, joten eipä häntä erityisemmin haittaakkaan, vaikka lopulta mieleen ei jäisi oikeastaan mitään. Eikä hän itseään minään mielenkiintoisena ihmisenä pidäkään, jonka takia olematon tai tylsä kuva on ihan hyvä. Ja Nino ei erityisemmin pidä valehtelusta, vaan nojaa mieluiten rehellisyyteen, jonka vuoksi pitäisikin toisenlaista kuvaa hieman vääränä. 

Poikaa voi kuitenkin vähänkin tuntevana kutsua vastuuntuntoiseksi ja stressialttiiksi ihmiseksi, joka ei helposti lämpeä millekään uudelle. Eikä välttämättä olisi väärinkään sanoa, että kaikki uusi ehkä hieman jopa pelottaa häntä, ja pääosin ainoa uusi, jonka vastaanottaa ihan hyvin, on tieto. Nino on erittäin suojeleva läheisiään kohtaan, ja erityisesti läheisin, nuorempi siskonsa Léa, saa leijonanosan kaikesta suojelevaisuudesta ja huomiosta. Eipä sillä, että se ketään lopulta haittaisi, ei kaksikolla hirveästi muita sosiaalisia suhteita enää olekaan jäljellä. 

Nino on ikäänkuin kasvattanut itselleen viimeisimmän vuoden aikana paksun nahan, jonka läpi harva sanasapeli pääsee iskemään. Poika vain näyttää mitäänsanomatonta ilmettä tai hymyilee kuivasti, ja antaa asian olla. Ninolla on muutakin tekemistä kuin loukkaantua jokaisesta sanasta jonka joku sanoo, puhumattakaan siitä että jaksaisi itse lähteä sotimaan vastaan. Tämä ei silti estä sitä, etteikö poika kuitenkin olisi salaa äkkipikainen, tai puhumattakaan siitä, vastaako ulkokuoren eleet ja ilmeet täysin sitä, mitä pääkopan sisällä tapahtuu. 

Sisimmässään hän kuitenkin yrittää olla vielä pohjimmiltaan iloinen optimisti, joka yrittää luottaa järkeensä mutta päätyy silti tekemään päätöksensä tunnepohjalta. Nino ei oikeastaan halua jättää loppujen lopulta ketään pulaan, jonka vuoksi välillä päätyy tekemään hommia, jotka eivät välttämättä loppujen lopuksi olisikaan ihan niin mieleen. Lomaa Nino ainakin tarvitsisi, poikaparka on liiankin usein hermoromahduksen ja ties minkä partaalla.

 

Tiimi (2/10)

 

Birk, Swablu.


Laji: Swablu
Tyyppi:  
Level: 8½
Onnellisuus: (11/50)
Saatu tasolla: 5
Ensiesiintyminen: 28.7.2018, luku 1

Gentle nature (sp.defense+, defense-). Highly curious (sp.attack).
Likes bitter food.

Birk on hyväntahtoinen ja utelias swablu, jonka uteliaisuus toisinaan ajaa tämän jopa tilanteisiin, joissa ei välttämättä kannattaisi olla. Pokémon on yllättävän lempeä tapaus, joka haluaa, että kaikilla on hyvä olla. Hän on ehkä siitä hieman välinpitämätön, ettei välttämättä ota huomioon sitä, haluaako toinen välttämättä linnun läsnäoloa. Omasta mielestään Birkin mukaan kuitenkin ensisijaisempaa on se, että toisen olo paranisi tavalla tai toisella, ei niinkään se, miten kyseiseen lopputulokseen päästään. Ystävällisyydellä ja kärsivällisyydellä kuitenkin voi swablun mielestä päästä parhaimpiin tuloksiin, ja Birkillä onkin kumpaakin lopulta vaikka muille jakaa. 

Sp. Defense 85 > Defense/Speed 50 > HP/Sp. Attack 45 > Attack 40

Hyökkäykset: Peck, Growl, Astonish, Sing, Fury Attack

Erikoishyökkäykset: -

Esineet: 

Muuta:

Aloituspokémon.

Ability: Natural Cure (Kaikki statushäiriöt paranevat, kun pokémon vaihdetaan esille)
Kehitys: Lv. 35 -> 

 

Matias, Eevee.

Laji: Eevee 
Tyyppi: 
Level: 7
Onnellisuus:  (11/50)
Saatu tasolla: 5
Ensiesiintyminen: 3.2.2019, luku 3

Jolly nature (speed+, sp. attack-). Likes to run (speed).
Likes sweet food.

Matiasta voisi kuvailla herttaiseksi ja kiltiksi, mutta hieman hömelöksikin pokémoniksi, jonka ideoiden punaisesta langasta harvemmin saa kiinni. Eeveellä on hieman omanlaisensa ajatuksenkulku, joka yhdistettynä tämän hilpeyteen luo oikeasti kuvan yksinkertaisesta ja ehkä jopa vajaasta pokémonista, joka ei osaa päättää mitä haluaa ja mitä ei. Matiaksella on myös harmittavia tapoja olla äänekäs ja jatkuvasti tiellä, koska on niin kovin huomionkipeä otus. No, ainakaan eevee ei näytä panevan pahakseen riepottamista, vaikka mieluummin varmaan juoksentelisikin ympäriinsä itsekseen.

Speed 70 > Sp. Defense 65 > HP/Attack 55 > Defense 50 > Sp. Attack 35 

Hyökkäykset: Covet, Helping Hand, Growl, Tackle, Tail Whip, Sand Attack

Erikoishyökkäykset: -

Esineet: 

Muuta: 

Yksi ylimääräinen onnellisuuspiste jokaisesta tarinasta, jossa esiintyy (Soothe Bell).

Ability: Run away (Mahdollistaa varman pakotien ottelusta villipokémonin kanssa)

Kehitys: 

->->->->->

onnellisuus 40/50, oma valinta -> 

©2019 Tätikerho - suntuubi.com